REFERENCER

Det siger mine kunder…

Jeg kunne ikke have gjort det selv

”Forløbet om værdierne har gjort det tydeligt for mig, hvor jeg har brug for at sætte ind. Jeg har fundet mine vigtigste værdier og har fået stor opmærksomhed på det, der før var udefinerbart inden i mig – og som jeg nu har fået sat ord på. Sagt på en anden måde, har jeg fået mit ”rodnet”, så jeg nu kan stå fast, når det stormer ude i livet. Jeg synes, vi er gået lige til kernen af den, jeg er. På en måde er det en simpel ting, men jeg kunne ikke have gjort det selv.

Derudover er Barbara utrolig empatisk, og jeg har nydt den pingpong, vi har haft i samtalerne. Jeg har følt mig hørt og rummet, og hun har fået mig til at føle, at ”jeg er OK”.”

Jeg er så lettet og glad

“Jeg er nu lidt over halvvejs igennem Barbaras forløb. Jeg er så lettet og glad for, at jeg valgte netop hende som min mentor. Barbara kommer hele vejen rundt, med stor indsigt, i de udfordringer man som stressramt kan have. Hun udstråler ro og giver sig tid til at lytte til det man har på hjerte. Hun er ikke bange for at bruge sig selv, og det har givet mig en ubeskrivelig tryghed. Hun er ærlig i sine betragtninger og har en fantastisk evne til at ramme spot on på de udfordringer, man ikke altid selv har set, eller erkendt, som driller.

Barbaras empatiske væsen gør ligeledes, at hun undervejs tilrettelægger forløbet i det tempo, man kan holde til, så du får det bedste ud af hver session. Hun sørger for at man kan magte opgaven/forløbet, når man skal arbejde videre hjemme og implementere værktøjerne i hverdagen. Hun holder dig fast i at bruge de teknikker hun præsenterer for dig, på en måde, så man hverken føler sig presset, eller usikker på om man kan finde ud af det. Hun lytter og fornemmer din tilstand.(Derefter har hun altid en viden/et eksempel/et råd med løsning hun præsenterer)


Nu ved jeg, hvad der er vigtigt for mig

“Forløbet med Barbara hjalp mig til at skifte job. Pga. bl.a. værdiarbejdet vidste jeg præcis, hvad jeg gik efter, da jeg søgte nyt arbejde. Så jeg vidste, hvad der var vigtigt for mig, og jeg vidste, at jeg skulle tage det her job. Selvom jeg faktisk var midt i en meget stresset periode. Fordi jeg vidste, at det her ville gøre en forskel – så jeg ikke ville blive syg igen.

Jeg har lært, at det bare er et arbejde

Jeg er rigtig glad for det her job og har travlt på arbejde, men jeg ved, at jeg ikke bliver syg med stress af at være der. For når jeg går hjem, så tænker jeg ikke på arbejde. Jeg elsker mit arbejde og elsker at bruge mig selv, men jeg har ikke længere følelserne med på arbejde på samme måde. Jeg er meget mere professionel og ser det som et arbejde.

Det vigtigste, jeg har taget med mig, er at kunne prioritere.

At jeg kan mærke, at det her er sådan, jeg gerne vil have det. Og det her er sådan, jeg ikke vil have det. Og så handler jeg efter det.

Jeg tror også, jeg er blevet en bedre leder af det – og en bedre medarbejder.

Jeg er meget på, når jeg er der. Og det kan jeg kun, fordi jeg også kan slippe det.

Og jeg ved præcis, hvad det betyder, hvis jeg mærker tegn på, at noget går den gale vej, og så justerer jeg. Så sætter jeg mig ned med mine værktøjer og får et overblik. Får lavet mine lister. Holder mit topmøde. Alle de her ting som giver overblik og ro i hovedet.(Derefter har hun altid en viden/et eksempel/et råd med løsning hun præsenterer)

Bedre til at sige nej

Og så er jeg blevet meget bedre til at sige nej til noget, som jeg ikke synes, føles rigtig. Og jeg er blevet bedre til at sige: ”det vil jeg gerne lige tænke over”. Og ikke bare sige ja, bevidstløst.

Værktøjerne

Jeg bruger stadig især prioriteringsmodellen, værdiarbejdet og topmødet. Selvom jeg ikke laver det hver eneste uge, er jeg glad for topmødet, og jeg bruger det bl.a. til at prioritere ud fra mine værdier.

Det er også vigtigt for mig, at der er ikke én bestemt måde at gøre tingene på.

Tingene blev tilpasset mit behov, og jeg bruger de ting, der er bedst for mig. Den vigtigste lære er ikke at dunke mig selv i hovedet, hvis det ikke bliver, som jeg havde forestillet mig. Og jeg har lært, at planer er kun planer. Der er altid noget, der påvirker planerne – enten indefra eller udefra. Og det er ok.

Nu er det mig, der bestemmer

Nu er det mine egne bevidste valg og mine værdier, der styrer. Der er stadig ting udefra, der forstyrrer, men nu er det mig, der bestemmer, hvordan det bliver brugt – og mig der bestemmer hvilken retning, jeg går i.”[/showhide]


Nu har jeg overblik

Før forløbet med Barbara var jeg meget presset og stresset. Jeg følte mig ude af trit med mig selv, og jeg havde mistet mit sædvanlige klarsyn og overblik.
Forløbet har betydet rigtig meget for mig. Jeg er blevet meget bedre til at sige pyt. Og jeg er meget bedre til at se, hvad der er det vigtigste, jeg skal. Så i dag føler jeg, at jeg har et meget stort overblik. Jeg har fokus på én ting ad gangen. Og jeg gør én ting ad gangen. Jeg har droppet at multitaske!

Jeg har jo lige så travlt som før, men nu har jeg overblikket, og jeg slæber ikke noget med hjem fra arbejde mere. Og jeg holder mine pauser og min frokost. Jeg har accepteret, at jeg ikke kan nå det hele på én gang.

Hele forløbet var en gave i sig selv, så jeg har svært ved at skille enkelte ting ud, men arbejdet med fundamentet var rigtig vigtigt. Og det at få viden om, hvordan jeg egentlig brugte min tid. Alle øvelserne, vi lavede, har været rigtig gode. Bl.a. værdiøvelserne og drømmeøvelserne. Jeg har stadig min notesbog fra forløbet og bruger den stadig en gang imellem.

Hvis begyndende stressbelastninger kommer, så ved jeg, hvad jeg skal gøre. Jeg føler, at jeg har styr på tingene, og det kører godt. Jeg kan slet ikke forestille mig, at jeg kan blive så stresset igen.”

I can highly recommend Barbara

“My coaching sessions with Barbara were tremendously effective on both a professional and personal level. Barbara’s structured approach and knack for asking just the right questions helped me explore and reconnect with my deepest career and life priorities. I always ended our sessions with a renewed sense of purpose and clearly defined next steps. I can highly recommend Barbara.”

Barbara er dygtig og passioneret

“Barbara står for al coaching hos Rindbo & Co. Hun er dygtig og passioneret og får altid rosende evalueringer fra kunderne, som bl.a. siger, at: Barbara har en pragtfuld ro omkring sig. Hun er ærlig, men kærlig – lytter og vejleder med empati og byder også ind med egne personlige erfaringer. Hun er velforberedt og saglig og er god til at være konkret og gøre tingene nemme at forstå. Samtidig er hun god til at holde én til ilden og hele tiden udfordre én til det næste skridt, man har brug for at tage.

Gennem coachingsessionerne med Barbara bliver kunderne i stand til at lægge deres stress og søvnløse nætter bag sig. De får lettere ved at prioritere og sige fra – og får deres livsglæde, overblik og overskud tilbage.

Barbara coacher i personlig effektivitet hos Rindbo & Co. Men hun vil også kunne være din livscoach og hjælpe dig med at finde ind til dit sande potentiale og finde ud af, hvordan du skal forløse det, hvis du selv er parat og indstillet på at arbejde for at nå dertil.”

Jeg er blevet meget mere fokuseret

“Jeg er blevet meget mere fokuseret I forhold til mine drømme, værdier, mål og handlinger – og meget bedre til at sikre, at de hænger sammen. Jeg er også blevet meget mere bevidst om, hvad jeg vil – både på arbejde og privat, og det har givet mig større ro. Jeg bruger værktøjerne og har bedre overblik over min tid nu, hvilket er en stor tilfredsstillelse.”